Om oss
Very Low Calorie Diet

Om oss

”Vi hade jobbat länge med den produkttyp för viktminskning som kallas VLCD, en internationell beteckning som betyder Very Low Calorie Diet. Med vårt branschkunnande och vår erfarenhet av personliga viktproblem visste vi därför att den är den enda som funkar – både i det korta och det långa loppet. Men vi ville komma vidare. Med en egen produkt som skulle vara bättre än de andra på marknaden. 

Det blev Slanka! Med vår egen tillverkning i Sverige. Byggd på de finaste råvarorna. Utan aspartam, gluten och sojamjöl. Framställd i nötfri miljö. Och som kronan på verket – med en överlägset god smak i ett brett sortiment.

Vi visste förstås att det skulle bli tuffa tag för marknaden domineras av konglomerat och stora aktörer med muskler att kunna sprida sina varumärken vida omkring i handeln och i media. 

Här är vi nu, efter vår start 2011, med en förstklassig produkt som väcker förnyat starkt intresse på marknaden, som under lång tid varit invaderad av proteinpulver, kosttillskott, träningsprodukter  och nya produktkonstruktioner uppbackade av stora mediala resurser.

Och vår devis från början håller vi styvt på.
Slanka betyder “NY VIKT  NY HÄLSA NYTT LIV.

Slanka Deli Diet passar alla som vill:

– hålla formen
– få bra näringsrika måltider under stressiga förhållanden
– gå ner i vikt
– bryta gamla ätmönster
– välja 5:2
– äta bra före och efter träning
– få i sig fullvärdig näring
– äta bra snabbmat
– använda allergimat
– ha en hälsosam livsstil
– förenkla sin matvardag
– välja bland ett brett urval av delikata och mättande smaker!

Våra återförsäljare är fristående egna företagare. Bland dessa finns utbildade, diplomerade Slanka-coacher för dig som önskar personlig rådgivning under din viktresa. För denna tjänst se respektive återförsäljares egen webbsida.

Kvalitetssäkrad produkt gör det tryggt för dig

Slanka Deli Diet tillverkas med högsta kvalitetssäkring för livsmedel, FSSC22000 certifierade samt med BRC-certifiering (Global standard) A-klass, www.brcglobalstandards.com

Slanka Deli Diet uppfyller Livsmedelsverkets krav på VLCD. Vår verksamhet är certifierad enligt IP Livsmedel.

Bakom Slanka Sverige AB står expertis med mer än 25 års erfarenhet av arbete med människor, hälso- och viktfrågor. Slanka Sverige startade april 2011.

Slanka Deli Diet är den första VLCD-produkten (Very Low Calorie Diet) på marknaden utan tillsatt aspartam, gluten och sojamjöl. Nötfri produktion. Laktosfritt sortiment finns också.

Tillverkning i Sverige med delikat smak och högsta kvalité. FSSC22000-certifiering och BRC-certifiering (Global standard) A-klass, www.brcglobalstandards.com

Maj 2016 utökade vi vårt VLCD-sortiment med puddingar och ännu fler smakrika laktosfria soppor. Samtidigt lanserades vår smidiga 6-pack.

<-- 307323 -->