Very Low Calorie Diet
Slanka-Challenge-2022
Slanka_Challenge_2022

Nystarta 2022 med dr Mosley-metoden!

Kostnadsfri coachning ända fram till påsk

Rivstart 10 januari men du kan även hoppa på senare

Har du extrakilon som du vill bli av med så bestäm dig och sätt ned foten redan idag! Om inte nu – så när? Gå med i Slanka Challenge 2022 – vår kostnadsfria slutna Facebook-grupp. Om du missar rivstarten på Slanka MAXI den 10-16 januari så går det finfint att hoppa på även senare och börja direkt med Slanka 800. Vi tar löpande emot nya deltagare.

Anmäl dig idag!

Jag heter Jeanette Ceder och är gruppens livsstilscoach/träningsexpert. Jag kommer att ge massor av tips, inspiration och peppning helt kostnadsfritt i gruppen från 10 januari 2022 ändå fram till påsk då vi går i mål.*

I våra slutna Facebook-grupper sitter alla i samma båt och hjälper och stöttar varandra i en miljö där du kan känna dig trygg. Vi skapar en gemenskap som garanterat håller motivationen på topp. Tillsammans är vi starka!’

Du behöver ha Slanka-måltider hemma till starten.

*Coachningen sker i gruppen – inte individuellt via mejl.

För dig som startar 10 januari:

Slanka Maxi – 1 vecka

 

Första veckan* äter du 3 Slanka-måltider per dag. Det minskar ditt kaloriintag till totalt 500 kalorier/dag. Slanka-måltiderna ger dig ALL näring din kropp behöver.

Du kommer märka snabba resultat med maximal fettförbränning. Ju fler extrakilon vid start, desto snabbare viktras. Och det triggar din motivation att fortsätta på steg 2.

*Vill du köra MAXI längre än 1 vecka så starta gärna i förväg på egen hand och anslut dig sedan till gruppen den 10 januari.

Ditt-fulla-dagsbehov-av-naring

För dig som startar efter 10 januari:

Slanka 800 – 12 veckor

(vi tar löpande emot nya deltagare)

 

Varje dag äter du 3 Slanka-måltider + lägger till en måltid vanlig mat på 300 kalorier. Totalt 800 kalorier/dag. Det kommer finnas recepttips till din hjälp.

Du har säkert hört talas om dr Michael Mosley, upphovsmannen till 5:2-dieten, som i sin senaste diet rekommenderar just 800 kalorier. 800 kalorier per dag ger en snabb viktminskning samtidigt som du känner en behaglig mättnadskänsla. Snabb viktminskning har många fördelar och enligt dr Mosley är det möjligt att minska:

  • 5 kg på två veckor*
  • 9 kg på fyra veckor*
  • 14 kg på åtta veckor*

Att äta 800 kalorier vanlig mat och få i sig fullvärdigt näringsinnehåll kan vara en utmaning. Med SLANKA som ditt verktyg får du 800-dietens ALLA fördelar och kan dessutom känna dig trygg med att få i dig all näring din kropp behöver. Resterande 300 kalorier behöver du alltså inte oroa dig för.

Slanka 800

Några av SLANKA 800-dietens ALLA fördelar:

• Behagligt mätt OCH snabbt ner i vikt!

• Fungerar bra i sociala sammanhang, t ex måltider med familjen, lunch på jobbet

• När du har bråttom är det okej att äta Slanka Måltidsbit

• Du tränar dig att äta “lite”, vilket du har nytta av senare när det handlar om att behålla din nya vikt. Du får i dig all fullvärdig näring din kropp behöver varje dag

• Du får i dig all fullvärdig näring din kropp behöver varje dag

Kom ihåg att all viktminskning beror på individuella faktorer – såsom gener, hur man rör sig, hormoner, hur mycket vätska man dricker, var i menscykeln resp klimakteriet man befinner sig osv. Försök ha ett långsiktigt perspektiv och inte stirra dig blind på hur mycket du går ner varje vecka. Vila istället i tanken att du valt den mest optimala viktminskningsmetoden med maximal fettförbränning.

Fran-xxl-till-M

“Alla i gruppen inspirerar och motiverar mig massor. Utan er hade detta aldrig gått.”
// Helena G

Snabb viktminskning har även positiva hälsoeffekter

  • Snabb viktminskning är enligt dr Michael Mosley det mest effektiva sättet att bli av med det farliga bukfettet som samlas runt de inre organen.
  • I en studie har man exempelvis kunnat se att fettet som lagras kring levern sjönk från 36 procent till två procent vid snabb viktminskning.
  • Studier visar att en diet på 800 kalorier även kan förbättra kroppens blodsocker, blodtryck och kolesterolvärden. Det kan hjälpa patienter med typ 2-diabetes att få ordning på sitt blodsocker.
<-- 319109 -->