Slanka Challenge våren 2023 - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet
Vikt-Challenge-Slanka 2023

Slanka Challenge 2023

Innan du sätter igång

Det är bra att visualisera och hålla koll på dina framsteg. Vi rekommenderar att du gör följande 3 steg innan du sätter igång:

 

Boosta motivationen genom att fylla på med nya bilder under viktresans gång. Leta gärna fram ett gammalt foto där du är i din drömform och använd det som bakgrund-/låsskärmsbild i mobilen. Sätt även upp en bild på kylskåpsdörren för att dagligen påminna dig om ditt mål.

 

 

Ladda ner Slanka-appen

Appen är ett effektivt och tryggt verktyg både under och efter din viktresa.

Ladda ner på App Store

 Ladda ner på Google Play

 

 

Ditt eget viktschema

Notera din startvikt och midjemått i viktschemat som du laddar ner på mobilen/datorn antingen som ifyllbar PDF eller Excel-fil. Varje vecka fyller du sedan på med ditt resultat. Har du möjlighet att även skriva ut viktschemat, så är ett tips att sätta det på kylskåpsdörren.

Viktschema (ifyllbar pdf)

Viktschema (ifyllbar Excel)

Dela och inspirera andra

Det finns inga krav i gruppen på att uppge vikt eller resultat. Du får vara hur anonym du vill. Det är dock oerhört uppskattat och inspirerande för övriga deltagare om du delar med dig av din viktresa – både motgångar och framgångar.

Det är väldigt uppskattat med bilder. Ansiktet behöver dock inte nödvändigtvis vara med. Ett tips är annars att ta bild på ditt viktschema och löpande lägga upp i gruppen för att visa dina fina resultat.

Lycka till – nu kör vi!

Hur många måltider behöver jag?

Högt upp på startsidan i vår webbshop finns en kalkylator: “Hur många förpackningar behöver jag?” som hjälper dig att enkelt räkna ut antalet 6-pack du behöver för det antal veckor du planerar.


Tips på populära smaker

Chokladshake, Jordgubb, Mintchoklad, Kycklingsoppa, Vanilj, Cappuccino.

Slanka Deli Diet kalorisnål kycklingsoppa

Bra att känna till att vissa smaker är s k ”säsongssmaker”. Dessa smaker finns inte permanent i sortimentet utan kommer på tillfälliga besök då och då.

 

Hämta inspiration och läs mer på vår websida!

På vår websida hittar du massor av råd och inspiration. Läs gärna Frågor & Svar

<-- 333682 -->