Slanka Storytelling, kategori Kvinna - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Slanka Storytelling, kategori Kvinna

Slanka Storytelling, kategori Kvinna

Eva Hedsköld vann 1:a pris kategori Kvinna i tävlingen Slanka Storytelling. Eva minskade drygt 20 kg med Slanka och coachning av Anna Insulander, Slanka Kostrådgivning i Stockholm.

Eva_Hedskold

Jag vann 1:a pris Slanka Storytelling, kategori Kvinna

Vikten fortsatte lavinartat och det blev som en snöboll, jag rullade på och blev större och större. Sedan 27-års åldern har jag varit lite rund – men som mest vägde jag 93 kilo till mina 162 cm.

I början av juni 2012 fick jag se bilder på mig själv som jag inte gillade på något sätt. Det tillsammans med en tanke om att mina barn ska få behålla sin mamma länge gjorde att jag än en gång bestämde mig för att försöka gå ner i vikt. Genom åren har jag provat olika dieter. Gått ner ibland men alltid gått upp allt igen och lite till.

Efter en framgångsrik viktminskning med Slanka – minus 20 kilo inom ett års tid –  kan jag nuförtiden springa, ha kläder i storlek 38-40, leka med mina barn utan att flåsa, gå i trappor och backar, knäppa slalompjäxorna själv – och dessutom kunna andas under tiden.

Även att rida har jag provat igen och kommer upp på hästen utan att stå på en pall.

Det är så mycket nya och härliga saker som jag kan ta mig för efter viktminskningen! Det gick överförväntan lätt och det har gått bra att hålla vikten. Några kilo har jag kvar som jag vill ta, men det får bli när det blir. Min viktresa finns beskriven på Slankas hemsida under ”Före/Efter”.

Inte nog med att jag är överlycklig över viktminskningen. En dag i september ringer telefonen och det är Anita Fuchs från Slanka Sverige som meddelar att jag vunnit Storytelling tävlingen, kategori Kvinna. Förstår först inte riktigt vad hon säger. Efter ett tag går det sakta men säkert in.

Den 26:e september får jag åka upp till Stockholm och “hämta hem” min vinst. Anna Insulander, min coach från Slanka Kostrådgivning, möter mig på stationen och vi tar tunnelbanan till Stockholmsstylisterna. Lena Villuame från Slanka Sverige kom också dit. Först får jag träffa frisören Numan som ljusar upp mitt hår och klipper en snygg page. Provar att klippa lugg, har provat förut men aldrig blivit riktigt nöjd. Blev riktigt snygg, men känner mig fortfarande mest bekväm med sidolugg.

När frisören är klar gör makeupartisen Verdo sitt jobb. Hon sätter på mig ansiktet med stort A. Jag blev hur snygg som helst, om jag får säga det själv. Efter det var det dags för fotografering. Stylingen är förevigad och jag är stolt och nöjd över resultatet. Efter drygt fem timmar med styling och fotografering blev det lunch på stan med Anna och Lena. Överraskningarna slutade inte där! Jag fick blommor och presentkort. Herregud vilken dag, snacka om kontrast till vanliga vardagen!

Sent på eftermiddagen tog jag tåget hem igen till Linköping och det var en väldigt nöjd och lycklig tjej/kvinna/tant som satt med ett leende på läpparna hela vägen hem. Leendet håller i sig än. Kan inte se mig mätt på bilderna som var skörden efter stylingen.

Jag är stolt över mig själv och min viktresa och vill tacka Anna för all hjälp och stöttning. Helt klart kommer jag fortsätta att använda mig av Anna och Slankas produkter. Tillbaka till livet som Barbamamma vill jag aldrig!

Eva Hedsköld, Linköping
Läs mer om Stockholmstylisterna här!

Läs här om vinnaren av kategori Man

<-- 3541 -->