Very Low Calorie Diet

Snål på kolhydrater och kalorier

RIK PÅ NÄRING OCH SMAK

[produktlista]

* Säsongssmaker/Limited edition.

Så enkelt, så gott!

sa-enkelt-sa-gott3

Slanka finns i välsmakande shakes, soppor och puddingar för alla som vill förenkla och förkorta vägen till ett lättare, hälsosammare liv. Dagsbehov är endast tre Slanka-portioner, ca 170 kalorier per måltid. Rek pris ca 25 kr per portion.

Slanka är den första VLCD-produkten (very low calorie diet) på marknaden som varken har tillsats av aspartam, gluten och sojamjöl. Slanka uppfyller Livsmedelsverkets krav på VLCD (komplett kostersättning för viktkontroll med mycket lågt energiinnehåll).

Slanka VLCD, shakes, soppor och puddingar innehåller fullvärdigt protein. Mjölkprotein innehåller alla essentiella aminosyror.

Slankas påsar sorterar du i källsortering som brännbart.

Laktos- och glutenfri!

Slanka-laktosfri-vlcd-soppa-shake

VLCD – shakes och soppor

För dig som får buller i magen av vanliga shakes och för alla andra som vill njuta av Slankas nya goda smaker med få kalorier. Slanka Laktos- och glutenfria shakes och soppor är unika lågkaloriprodukter.

Flera läckra laktosfria shakes och soppor finns i vårt sortiment. Nötfri produktion. Utan aspartam och sojamjöl. Alla med förstklassiga och naturliga råvaror. Alla Slankas måltider är lämplig allergimat.

 

SLANKAS LAKTOSFRIA SORTIMENT

Variera din Slanka, läckra tips!

shakes_in_sunSlankas soppor och shakes är jättegoda som de är. Vill du variera kan du smaksätta som du vill.  Var kreativ och variera smakerna under din viktminskning.

Här finns många goda tips! »

Rådgivning byggd på erfarenhet

Du kan vara trygg i din kontakt med oss. Bakom Slanka står expertis med mångårig och mångsidig erfarenhet av arbete med konsultverksamhet i överviktsfrågor och med VLCD-produkter. Vår rådgivning och service har byggt upp en gedigen bank av kunskap, som är grunden för vår satsning på att få fram en svensk högklassig produkt och ett modernt viktprogram med en fungerande arbetsmodell för effektiv viktminskning.

Vi är till för dig – men det är du själv som bestämmer! Du ska alltså vara införstådd med att det är ditt ansvar att ta kontakt med oss när du vill ha mer stöd. Via telefon, Skype, mail eller personligt besök. På det sättet anpassar vi rådgivning och stöd i vårt viktprogram till våra kunders varierande behov.

Hitta din Slanka-coach »

allergi_singel [ny_rad]

Om allergener

Laktos- och glutenfritt sortiment finns!

[ny_rad]

<-- 8 -->