Vanilj shake
Vanilj shake
Fin vaniljsmak med lagom sötma. ”Mums, smakar som smält vaniljglass” säger kunderna.
Vill du ha en tjockare och fluffigare konsistens mixar du med krossad is i en blender.
VANILJ SHAKE
God som den är och du kan variera med att dofta kanel, kardemumma eller ingefära i. Du kan också mixa med goda bär och frukter. Går du på Slanka Maxi äter du den som den är. Det ska smaka gott att gå ner i vikt.
Variera din Slanka
Slankas “vaniljgröt”
Slanka vanilj shake
3 dl vatten
2 msk psyllumfrön
1 tsk kokosolja
Ev kanel eller annan krydda
Låt stå ett par minuter efter tillagningen så ger psyllumfröna shaken grötkonsistens.
Kall vanilj ** Blanda med lite is och kallt vatten.
Varm vanilj ** Tillaga Slanka med varmt vatten. Eller mikra, ej över 60°.
Päron-vanilj ** Blanda med lite is och kallt vatten samt några droppar Päron Bordsarom. Mums!
Ananas vanilj – Mixa Slanka med frysta ananasbitar och 2,5-3 dl vatten. Ät med lång sked eller tjockt sugrör.
Vanilj choklad – Blanda 1 tsk rent kakaopulver med en påse vanilj. Tillsätt vatten. Drick varm eller kall.
Orientalisk vanilj ** – Tillaga Slanka vanilj med vatten som vanligt och krydda sedan med kanel. En annan dag väljer du kardemumma eller lite ingefära. Variera – pröva den varm eller kall, det ger helt olika smak.
Toffé vanilj – Byt ut vattnet mot färdigt kaffe. Eller shaka vaniljen med frystorkat kaffe. Drick kall eller varm. Saffran-vanilj** – Tillaga Slanka vanilj enligt anvisningar, tillsätt lite saffran och mixa i en blender. Spännande dryck varm som kall.
Pepparkaka** – Tillaga din Slanka vanilj enligt anvisningar, tillsätt krossad is och lite sockerfri färdig pepparkakskrydda och kör i en blender.
Lyxig drink – Mixa Slanka med frukt och bär som du gillar. Tillsätt vatten och is.
VANILJ SHAKE
God som den är och du kan variera med att dofta kanel, kardemumma eller ingefära i. Du kan också mixa med goda bär och frukter. Går du på Slanka Maxi äter du den som den är. Det ska smaka gott att gå ner i vikt.
Variera din Slanka
Slankas “vaniljgröt”
Slanka vanilj shake
3 dl vatten
2 msk psyllumfrön
1 tsk kokosolja
Ev kanel eller annan krydda
Låt stå ett par minuter efter tillagningen så ger psyllumfröna shaken grötkonsistens.
Kall vanilj ** Blanda med lite is och kallt vatten.
Varm vanilj ** Tillaga Slanka med varmt vatten. Eller mikra, ej över 60°.
Päron-vanilj ** Blanda med lite is och kallt vatten samt några droppar Päron Bordsarom. Mums!
Ananas vanilj – Mixa Slanka med frysta ananasbitar och 2,5-3 dl vatten. Ät med lång sked eller tjockt sugrör.
Vanilj choklad – Blanda 1 tsk rent kakaopulver med en påse vanilj. Tillsätt vatten. Drick varm eller kall.
Orientalisk vanilj ** – Tillaga Slanka vanilj med vatten som vanligt och krydda sedan med kanel. En annan dag väljer du kardemumma eller lite ingefära. Variera – pröva den varm eller kall, det ger helt olika smak.
Toffé vanilj – Byt ut vattnet mot färdigt kaffe. Eller shaka vaniljen med frystorkat kaffe. Drick kall eller varm. Saffran-vanilj** – Tillaga Slanka vanilj enligt anvisningar, tillsätt lite saffran och mixa i en blender. Spännande dryck varm som kall.
Pepparkaka** – Tillaga din Slanka vanilj enligt anvisningar, tillsätt krossad is och lite sockerfri färdig pepparkakskrydda och kör i en blender.
Lyxig drink – Mixa Slanka med frukt och bär som du gillar. Tillsätt vatten och is.