Storytelling 2014 - 2:a och 3:e pris - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Storytelling 2014 – 2:a och 3:e pris

Storytelling 2014 – 2:a och 3:e pris

2:a pris – Annelie Andersson Jirasek
Coach Johanna Ekeroth, Egilia`s Hälsostuga – Strömstad

Annelie Andersson
Annelie har fått ett helt nytt liv befriat från smärtor i knän, axlar och rygg. Hon har lyckats med bedriften att tappa 10 klädstorlekar, i vikt räknat hela 36,7 kg, och att även bli kvitt sitt tröstätande. Med hjälp av Slanka-coach Johanna Ekeroth har Annelie brutit med sina dåliga vanor, gått ur offerrollen och tränat in en ny livsstil. Ursäkterna till motion existerar inte längre och Annelie är numera flitigt ute i motionsspåren.

2:e pris – Sofi Lundgren
Coach Anna Lundh, Våga hälsa – Växjö

Sofi Lundgren
Sofi Lundgren var tidigare en klassisk jojo-bantare. Hennes svåra astma, och vid tillfället extrema övervikt med BMI 44.1, gjorde att hon knappt kunde gå 200 meter utan värk. I takt med sin viktminskning har Sofi kunnat minska sin dos astmamedicin och kan idag, 5 kg lättare, gå långa sträckor. Slanka-coach Anna Lundh har peppat och uppmuntrat henne de dagar som viktarbetet känts omöjligt och fått Sofi att komma över sina mentala hinder till förmån för en ny sund livsstil.

3:e pris – Nattalie Rang
Coach Marie Lindhe, Slankashopen – Helsingborg

Nattalie Rang
I samband med graviditeter och förkärlek till mat, godis och läsk har Nattalie kämpat mot sin övervikt. Hon beskrev sig tidigare som ”stor som ett hus” och vågen visade tresiffrigt. Idag bloggar hon om sitt nya liv och får mycket positiv feedback från många läsare som följer henne. Nattalie har lyckats gå ner 25 kg med hjälp av Slanka! Slanka-coach Marie Lindhe har funnits vid Nattalies sida för att träna in den nya livsstilen.

 3:e pris – Julia Nyström
Coach Lena Svedevall, Hälsobyrån – Östersund

Julia Nyström
När Julias nyfödde son var några månader gammal bestämde hon sig för att ta tag i sin övervikt. Under tre månader har hon minskat 5 klädstorlekar, d v s 18,5 kg, och känner att självkänslan är på topp! Julia beskriver att hon blivit en ny människa och njuter numera av livet tillsammans med sin sambo och sin son. För att fortsätta hålla sin nya hälsosamma vikt kombinerar hon idag Slanka och 5:2-dieten. Lena Svedevall är Slanka-coachen som hjälpt Julia till nya sunda vanor.

3:e pris – Teresia Holmlund
Coach Anna Insulander, Slanka Kostrådgivning – Stockholm

Teresia Holmlund
Med funderingar på en magsäcksoperation började Teresia leta efter andra alternativ för att bli kvitt sin ohälsosamma övervikt. Det som avgjorde valet av Slanka var den goda smaken som hon hört om från flera håll. Teresia kontaktade Slanka-coach Anna Insulander och startade med Slanka Maxi. På 3 veckor fick hon en snabb viktminskning och kicken att fortsätta mot sitt mål. Anna gav henne alla de goda råd och det stöd hon behövde. Idag är Teresia 26,5 kg lättare och ser sig inte längre som överviktig utan istället ”jätteviktig”.

3:e pris – Asal Palizoni
Sheri Nouri, SlankaKliniken – Göteborg

Asal Palizoni
Asal led av fetma under 10 års tid. Hon provade allt för att gå ner men utan resultat, vilket bidrog till en följd av depressioner och värk i knän och rygg. Osäker och med dåligt självförtroende träffade hon Slanka-coach Sheri som fick henne på andra tankar och som har varit hennes stora stöd hela vägen. Nu, 20 kg lättare, sex klädstorlekar mindre och med Sheris hjälp, har Asal samma storlek som när hon var tonåring. Hon berättar att Slanka och Sheri räddade hennes liv.

 

<-- 4528 -->