Tävling – är det du som är Slankas oktobermodell? - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Tävling – är det du som är Slankas oktobermodell?

Nu har du chansen att både gå ner i vikt med Slankas goda Deli Diet och samtidigt prova på rollen som vår viktbloggare. Har du minst 10 kilos övervikt och känner dig supermotiverad att ta tag i den, så tveka inte att anmäla ditt intresse! Du har allt att vinna!

Du får gratis produkter och coachning under 3 veckor i oktober, totalt värde 2 500 kr

Villkoret är att du delar med dig av din viktresa i text och bild varje vecka här på Facebook, Instagram och i vår blogg.

Anmäl ditt intresse genom att gilla och dela bilden SENAST DEN 26 SEPTEMBER.

Maila oss även din motivering till varför just du ska bli vår Maxi-modell + en nytagen bild i helfigur + din ålder, vikt, längd och midjemått + adress och telefon till: jeanette@slanka.se

Tävlingsregler: Slanka juryn utser vinnaren baserat på bästa motivering – inte den som svarar först. Vinnaren presenteras på Slankas Facebook-sida den 29 september. Beslutet kan inte överklagas. Endast personer bosatta i Sverige får delta. Du ska vara minst 18 år och fullt frisk. Alla våra anvisningar och rekommendationer under viktresan ska följas.

Vinnaren förbinder sig att skriva och sända in minimum 3 inlägg/vecka med text + helfigurfoto + vikt/midjemått. Blogginläggen publiceras på Slankas blogg: www.slanka.se
Slankas administratör ansvarar för det tekniska genomförandet. Du behöver alltså inte själv kunna ”blogga”. För att kunna delta behöver du dock tillgång till en digitalkamera/smartphone + dator/internet.
Slanka Sverige förbehåller sig rätten att använda din viktresa/bilder/text i sin marknadsföring.

Lycka till!

<-- 8060 -->