Träning och Slanka Maxi fungerar utmärkt för mig - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Träning och Slanka Maxi fungerar utmärkt för mig

Hej
Då har ytterligare en vecka på Slanka Maxi passerat och även denna vecka har gått i rasande fart och helt smärtfritt. Ingen hunger och är full av energi.

Jag har denna veckan gått ner -1,8 kg kg så totalt har jag nu gått ner -11,8kg på Slanka Maxi vilket jag kommer fortsätta köra på även kommande vecka. Omgivningen kommenterar viktnedgången mer och mer och många ifrågasätter om man verkligen kan ha energi och om man verkligen kan träna när man går på Maxi. Och svaret är definitivt ja energin är på topp orkar mycket mer än innan jag började med viktutmaningen.

Jag räknade ihop att jag under januari fått ihop 33.5 träningstimmar fördelat på gruppass och lunchpromenader. Jag orkar hela pass utan problem men jag ser till att dricka ordentligt med vatten under passen.
Jag har lagt fokus på passträning då jag tycker det är roligt och därför lättare att få till kommer även lägga in annan träning längre fram men tar det stegvis den här resan ska handla om att tillföra livsglädje och träningsglädje.

Jag har även utmanat mig själv och för första gången någonsin har jag vågat träna i linne och det va utan att känna mig obekväm. Jag är långt i från i mål men jag har kommit en bra bit på vägen framför allt på insidan.Jag har anmält mig till mitt livs första lopp Obstical Color Run tillsammans med min ena systerdottern och vänner vilket ska bli riktigt roligt och är men motivation till att komma igång och springa lite mer.

Jag vet att jag har sagt det i varje inlägg men säger det igen jag är så himla tacksam för att jag fått den här chansen och för de härliga och inspirerande tjejerna jag får göra det här med. Hoppas ni är några som hoppat på den här resan eller startat en egen. Nu är det dags för lunch shake och en promenad hoppas ni alla får en fin vecka.

Kramar från Helena

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

<-- 11550 -->