Viktminskning sitter i huvudet - Slanka Sverige
Very Low Calorie Diet

Viktminskning sitter i huvudet


Man brukar säga att viktminskning sitter i huvudet

Din mentala inställning är avgörande för resultatet. Det fina är att du kan träna upp din mentala kapacitet genom att bli medveten om din nuvarande attityd.

Våra nuvarande attityder färgas av tidigare erfarenheter. Din nuvarande attityd behöver inte vara de som bäst gynnar dig när det kommer till att uppnå dina målsättningar. ibland kan man omedvetet motarbeta sig själv och sina syften.
Det blir mycket lättare att klara utmaningar genom att välja en positiv attityd. Välj att se glaset halvfullt istället för halvtomt. Det gör stor skillnad.

Se möjligheterna med ditt viktprogram. Ha inte inställningen: “Det är så synd om mig för att jag inte kan äta obegränsat under den här perioden.” Välj istället denna inställningen: “Tänk att jag får äta såhär mycket – 3 hela måltider som ger 100 % fullvärdig näring! Jag kan obegränsat dricka kaffe och te. Jag kommer få snabba resultat som ytterligare kommer stärka min motivation.”
För att vinna något måste du också vara beredd på att offra något annat. Du kan!

Fokusera på möjligheterna istället för begränsningarna

Du kan välja på att fokusera på möjligheterna istället för begränsningarna. Var kreativ genom att prova nya smaksättningar på dina shaker med kryddor och aromer. Pröva nya kaffe- och tesorter.

Nyttja tiden som blir över från ordinarie matlagning till att gå promenader, göra dig extra fin med kläder och accessoarer. Fokusera på det du till uppnå – och se fördelarna med livsstilsförändringen. Tänk på alla pengar du sparar som du tidigare spenderat på skräpmat, godis, snacks, restauranger etc.

Var positiv och nyfiken och pröva någonting nytt

Om du har attityden att “motion är pest och pina” ska du istället välja en ny motionsform som du aldrig provat. Ge inte upp efter första försöken. Ha en öppen inställning! Kanske blir det simhopp som blir ditt nästa stora fritidsintresse? 🙂

<-- 307788 -->