Missa inte chansen – ansök idag!

Senast 15 december

Dags för Viktutmaningen 2020

FÖRÄNDRA DITT LIV!

Slanka Viktutmaning på Facebook/Instagram har blivit en stor succé! Den 13 januari kör vi igång för andra året i rad med 4 nya viktutmanare i första etappen.

Blir du en av Viktutmanarna?

Vi söker 4 personer med minst 15 kg övervikt som vill uppnå en varaktig viktminskning och livsstilsförändring. Vi bjuder på professionell coachning under 12 månader + ett hemligt paket fyllt med goda Slanka-måltider. Blir det just du som får öppna vårt spännande paket?

Som Viktutmanare kommer du att vara en ambassadör för Slanka i din vardag och en inspirationskälla för andra i liknande situation.

Du kommer varje vecka skriva blogginlägg om din viktresa och vardag med Slanka. Du behöver inga förkunskaper men det kräver att du har lätt för att uttrycka dig i skrift samt känner dig bekväm med att bjuda på dig själv.

Du kommer också dela med dig av din vikt, ditt midjemått samt foton varje vecka på sociala medier. Det är därför en fördel om du gillar att ta bilder och synas på bild. Det är bra om du har någon familjemedlem/bekant som kan hjälpa dig med detta. Tänk också på att du ska kunna avsätta tid för fotografering och bloggskrivandet.

Ansökan gör du i vårt webbformulär

  • Vi välkomnar både manliga och kvinnliga sökande!
  • Alla ansökningar och insända bilder hanteras konfidentiellt.
  • Sista ansökningsdag: 15 december 2019

 

Helena lyckades med Viktutmaningen!

-32 kg på 12 veckor! 

“Helt galet! Men känns helt otroligt. Allt är möjligt! Det är bara att sätta igång med Slanka!
Jag bröt mina dåliga gamla vanor. Min viktnedgång stämmer verkligen med Slankas ledord: Ny vikt – Ny hälsa – Nytt liv!”