Viktutmaningen 2020
Very Low Calorie Diet

“Jag har lärt mig massor om mig själv och mår både fysiskt och mentalt bättre”

Jag gick in i Viktutmaningen med målet att nå snabba resultat. Under resans gång insåg jag att det för min del skapar stress som resulterar i att jag börjar äta mer än jag ska. Vi är alla olika! För mig passar ett långsammare tempo bättre. Det viktiga är att behålla fokus på målet och hålla igång motivationen.

Min livsstil har förändrats under resan. Jag har lärt mig massor om mig själv – hur jag äter, varför jag äter och hur bra jag mår både fysiskt och mentalt när jag äter nyttigt. Det jag märkt är också att när jag äter för att få i mig bränsle istället för enbart njutning, så får jag så mycket mer gjort! Jag har rensat ur mitt förråd och jag njuter av att fixa i ordning på balkongen. Vilken härlig känsla efteråt! Och när man håller sig sysselsatt så behöver man inte kicken som godis, fet mat etc ger dig. Du kan istället fokusera på att njuta av annat i livet – som inte gör dig överviktig. Det blir en positiv spiral!

Även om jag inte nådde mitt mål under Viktutmaningen så ser jag viktminskningen ändå som en vinst och berömmer mig själv för att jag ju faktiskt har gått ner – även om det inte är 10 eller 20 kilo. Utmaningen fortsätter för min del året ut så resterande kilon kommer jag ta tag i!  Känns också så skönt att jag fått fart på träningen på gymmet. Nu under våren blir det också skönare och skönare att vara ute och röra på sig! Min favvo är promenader med en bra kriminalare i öronen.

Daniella, Norrtälje

Daniellas favorit

Havremål

MintChoklad

<-- 304143 -->