Så ändrar du negativa tankar till positiva

Så ändrar du negativa tankar till positiva

Ältar du tankar med tråkiga, negativa budskap om hur värdelös du är, hur dåligt du mår, hur hopplös din tillvaron är etc? Tankar som maler och maler och som du kan inte kan få stopp på. Det är en bra tid att bryta dem nu, tycker du inte? Positiva tankar leder till...

Drick mer vatten – gå ner i vikt

Drick mer vatten – gå ner i vikt

Du går ner i vikt mer effektivt genom att dricka vatten. Vatten skickar mättnadssignaler till din mage. Massor med isvatten varje dag kan leda till att du på sikt går ner i vikt. En vetenskaplig undersökning visar att 4 liter isvatten per dagen kan ge en viktförlust på ett halvt kilo i månaden.

Sätt SMARTA mål med din viktresa

Sätt SMARTA mål med din viktresa

Kom igång med din viktresa genom att att använda dig av SMART-metoden SMART är en effektiv metod för dig som vill lyckas med en förändring, t ex att gå ner i vikt. Med SMART-metoden får du hjälp att konkretisera ditt drömmål. Bäst resultat får du om ditt mål uppfyller...

 

Gå med i vårens viktgrupper på Facebook. Vi bjuder dig på coachning och pepp från 1 januari till 30 mars. Du väljer själv tempo på viktminskningen. Läs mer och anmäl dig här!
Studier visar att övervikt och bukfetma ökar risken för att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom, diabetes och cancer.
Med åldern blir det alltmer viktigt att man håller sig i form. Viktbalans och all form av rörelse påverkar din kropp positivt och minskar risken för vanliga hälsoproblem.

Kan jag så kan du!

Vi bestämde oss. Slanka gav viktresan en flygande start som triggade motivationen för varje dag.

Läs om Maria, Mats, Helena m fl och låt dig inspireras!

Inspiration

Hitta din motivation – det är lättare än du tror!

Viktutmanarna

Kan jag – så kan du!

 

Träning

Kom i trim med enkel och lätt träning!

 

Recept

Läckra smaker med mättnadskänsla!

 

Coachen tipsar

Vinsten kommer direkt!