5 tips för en livsstilsförändring!

5 tips för en livsstilsförändring!

För att gå ner i vikt en gång måste du ändra livsstil. Här är fem viktiga steg som hjälper dig få fart på viktminskningen. 1. Bestäm dig! Sätt ett tydligt mål med din viktminskning. Sätt ett tydligt start och slutdatum. T ex: Jag ska gå ner -5 kg tills 31 mars 2021....

Våga be om stöd under din viktresa

Våga be om stöd under din viktresa

Har du försökt gå ner i vikt och motarbetats av din närmaste omgivning med frågor om fika, afterwork, snabbmat, trugande etc?

Genom att vara öppen med din livsstil mot din omgivning kommer du göra livet lättare för dig själv att nå ditt mål. Det är inte ovanligt att många upplever skamkänslor eller att känna oro över att inte lyckas och därför vill man inte berätta för omgivningen. Men tänk istället tvärtom! Var stolt över att du äntligen satt ner foten och bestämt dig för att ta tag i dina oönskade extrakilon. På sikt kommer det gynna din hälsa. Det är den finaste present som du kan ge till dig själv – din familj och vänner.

 

Gå med i vårens viktgrupper på Facebook. Vi bjuder dig på coachning och pepp från 1 januari till 30 mars. Du väljer själv tempo på viktminskningen. Läs mer och anmäl dig här!
Studier visar att övervikt och bukfetma ökar risken för att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom, diabetes och cancer.
Med åldern blir det alltmer viktigt att man håller sig i form. Viktbalans och all form av rörelse påverkar din kropp positivt och minskar risken för vanliga hälsoproblem.

Kan jag så kan du!

Vi bestämde oss. Slanka gav viktresan en flygande start som triggade motivationen för varje dag.

Läs om Maria, Mats, Helena m fl och låt dig inspireras!

Inspiration

Hitta din motivation – det är lättare än du tror!

Viktutmanarna

Kan jag – så kan du!

 

Träning

Kom i trim med enkel och lätt träning!

 

Recept

Läckra smaker med mättnadskänsla!

 

Coachen tipsar

Vinsten kommer direkt!