Viktutmaningen 2020
Very Low Calorie Diet

“…framförallt känns det bra att midjemåttet har minskat med hela -8 cm eftersom det hälsofarliga fettet sitter främst kring bålen. ”

Min medverkan i Viktutmaningen har gett mig en annan syn på min livsföring och hur jag bättre ska sköta den för att behålla vikten och hälsan i takt med stigande ålder.

Att kläderna sitter mycket bättre nu efter viktnedgången känns såklart toppen men framförallt känns det bra att midjemåttet har minskat med hela -8 cm eftersom det hälsofarliga fettet sitter främst kring bålen.  Nu satsar jag på:

  • betydligt mer motion
  • att äta nyttigare mat
  • att äta mindre portioner än tidigare
  •  att äta på rätt tider (inte på kvällen bl a).

Och Slanka fortsätter jag med – det passar mig väldigt bra! Jag har kommit fram till att ett lite långsammare tempo för viktminskning fungerar bäst i min vardag. Det viktiga är inte att gå ner snabbt utan att inte ge upp utan att hålla motivationen vid liv.

Tack Slanka, för bra coachning!

Mats, Stenungsund

Mats favorit

Choklad shake

MintChoklad shake

<-- 304157 -->