Viktutmaningen 2020
Very Low Calorie Diet

Jag är långt ifrån en kaxig person men visst har viktminskningen även boostat mitt självförtroende!

.

Bättre humör och orkar mer
Jag har i skrivande stund gått ner 18 kg,  Jag har upplevt många positiva saker med viktnedgången och framför allt är jag på mycket bättre humör nu än tidigare!  Jag orkar också mer – både privat och på jobbet inom ambulanssjukvården. Jag känner mig smidigare i en del moment utan att ha tappat styrkan.

Mitt självförtroende är boostat
Jag är långt ifrån en kaxig person men visst har viktminskningen även boostat mitt självförtroende. Rädslan att inte klara vissa situationer har minskat betydligt. Bara att t ex stå i ett omklädningsrum och duscha bland andra! Jag har kommit fram till att det inte ska få beröra mig.

Jag har fortfarande en del kilon kvar men det ska inte hindra mig från att leva! Att känna mig mer bekväm i kläderna känns som en bra vinst! Och visst är det kul att omgivningen har sett förändringen! På jobbet har jag tvingats minska mitt bilbälte flera gånger, vilket också är en skön känsla.

Vän med vågen, måttbandet och min kropp
För framtiden då? Det första jag kommer att tänka på är att jag vill vara vän med vågen, måttbandet och min kropp. Vågen kommer jag använda som ett hjälpmedel utan ångest för att väga mig. Även om siffror inte säger allt, så ger det mig ändå ett hum om hur jag ligger till. Har kosten och träningen funkat som det ska den här veckan? Om inte, vad ska jag göra för ändring? Om det funkat – bra, fortsätt köra på bara!

Jag gillar Slankas produkter och kommer fortsätta att använda dem för att kunna reglera mitt intag lättare. Kanske äter jag Slanka till lunch när jag är ledig och sedan middag med familjen. Eller kanske tvärtom. Slanka kommer i alla fall finnas kvar i min vardag.

Mitt tips till dig som vill gå ner i vikt – skjut inte upp utan ta tag i det på en gång. I många fall underlättar det att ha någon eller flera att prata och diskutera med. Våga ta hjälp av andra!

Varma hälsningar Emelie

Emelies favoriter

Choklad shake

MintChoklad shake

Vanilj shake

<-- 301703 -->