Följ viktutmanarna

Första veckan har varit  tuff på Slanka Maxi

Första veckan har varit tuff på Slanka Maxi

Hej! 

Då var vi inne på andra veckan av Slanka Maxi och jag börjar jobba igen efter lite ledighet och jag ser faktiskt fram emot vardag och rutinerna det är lättare känner jag så här i uppstarten. Första veckan resulterade i -5,3 kg! Härligt!

Första veckan på Slanka Maxi var för mig rätt tuff. Jag hade förväntat mig samma lätthet som förra gången jag körde Slanka. Denna gången har det varit tufft med huvudvärk och att få i mig allt vatten vilket jag vet hänger ihop. Detta har fått mig att ännu mer inse hur viktigt det är med att lägga upp goda rutiner för att nå målet.

läs mer
Drick mer vatten – gå ner i vikt

Drick mer vatten – gå ner i vikt

Du går ner i vikt mer effektivt genom att dricka vatten. Vatten skickar mättnadssignaler till din mage. Massor med isvatten varje dag kan leda till att du på sikt går ner i vikt. En vetenskaplig undersökning visar att 4 liter isvatten per dagen kan ge en viktförlust på ett halvt kilo i månaden.

läs mer

Här kommer mina startbilder

Hej alla som kör igång idag och lycka till med uppstarten vilket av Slankas viktprogram du nu väljer! Här kommer mina startbilder. Mitt tips till dig är att du tar dina startbilder också. Ett tips jag har fått är att ta bilder som är tydliga framifrån och från...

läs mer
Nu kör jag igång med Slanka Maxi

Nu kör jag igång med Slanka Maxi

Då kör vi igång igen! Nu ska extrakilona bort!

Helena heter jag, är 34 år gammal, har pojkvän, 4 bonusbarn, 2 hundar varav den ena är valp och en katt – så livspusslet är i fullfart. Jag kommer skriva här i gruppen och blogga 1 gång i veckan och berätta om min viktresa med Slanka. Hoppas jag kan peppa och inspirera dig på vägen. 🙂

läs mer
Jag närmar mig mina mål

Jag närmar mig mina mål

Under den gångna veckan har jag ändå lyckats byta ut några måltider mot Slanka och de är riktigt smidiga eftersom det går så fort att fixa ihop en måltid. En bra riktlinje på Slanka Kombi är att byta ut 5-11 måltider i veckan mot Slanka. Jag brukar byta ut frukost och ibland vissa luncher.

läs mer
Mina bästa tips för att motverka sötsug

Mina bästa tips för att motverka sötsug

Det är så svårt att inte gå till skåpet i nalla godsaker om det finns hemma, därför försöker jag aktivt se till att det inte finns så mkt gott hemma. Det är så mycket lättare att fatta ett snabbt beslut i affären och inte handla på sig en massa onödigt än att ständigt behöva säga nej i tanken – om jag har det hemma, liggandes i skåpen. Istället har jag laddat upp ett förråd med Slankas smarta lågkalorimat: shakes, soppor, Havremål, pudding och Måltidsbitar.

läs mer
Jag är mera jag, helt enkelt!

Jag är mera jag, helt enkelt!

I veckan har jag bakat surdegsbröd och cyklat iväg med matlådor till barnen. Skulle jag aldrig ha kommit på tidigare. Vem cyklar iväg 9 km för att leverera en matlåda för att i dessa ”intesåmångabesök” tider, sedan cykla hemåt igen? 

läs mer
Håll vikten tips i Påsk

Håll vikten tips i Påsk

Några tips inför Påsk – till dig som försöker gå ner i vikt

Dra ner på kaloriintaget halva dagen med hjälp av Slanka.
Grunda gärna med en Slanka shake strax innan festen, så minskar risken att överäta.
Ät med måtta. Välj en mindre tallrik.

läs mer
Viktstabil med Slanka Balans

Viktstabil med Slanka Balans

Mitt fokus nu ligger på att hålla mig viktstabil enligt Slanka Balans. Nu väljer jag sundare val än innan Viktutmaningen. Jag väljer också att fokusera på rörelse för att hålla vikten.

läs mer